Mihoen met knapperige sperzieboontjes, champignons en ketjap-sesamkip

Ingrediënten  (voor 3-4 personen)

  • 450 gram sperziebonen
  • 350 gram kipfilet
  • 2 uien
  • bakje champignons
  • 250 gram mihoen
  • 180 m wok essentials ketjap-sesam
  • bosui (voor garnering)

 

Bereiding

Kook de sperziebonen beetgaar in een pan met water en een snufje zout. Snipper de ui ondertussen fijn, snijd de champignons in grove stukken en snijd de kipfilet in blokjes. Verhit wat olie in de pan en bak de kipfilet rondom bruin. Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de ui en champignons bij de kip en roerbak dit mee totdat de champignons gaar zijn en de ui glazig. Voeg vervolgens de woksaus en de beetgare sperziebonen toe en verwarm 1 minuut mee. Serveer de mihoen met de kip, groenten en champignons. Garneer het gerecht eventueel met wat fijngesneden bosui.

img_2147-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s