Tortellini met rucola

Ingrediƫnten voor 2 personen

  • 1 pak verse gevulde tortellini (250 gram)
  • 50 gram rucola
  • 1 ui
  • 5 tot 6 cherrytomaatjes
  • pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie

Bereiding

Zet een pan water op het vuur en kook de tortellini volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snipper ondertussen het uitje en de knoflook en snijd de tomaatjes in vieren. Giet een scheut olijfolie in de pan en bak de gesnipperde ui en knoflook aan. Voeg na circa 2 minuten de tomaatjes en pijnboompitjes toe. Bak dit ongeveer 2 tot 4 minuten mee. Giet ondertussen de ravioli af en voeg toe aan de ui en knoflook. Roer alles goed door elkaar zodat de smaken worden opgenomen door de pasta. Zet vervolgens het vuur uit en schep de torellini met de tomaatjes, ui, knoflook en pijnboompitjes op een bord. Leg de rucola over de pasta en besprenkel met wat olijfolie. Rasp als laatst wat Parmezaanse kaas over de tortellini en je maaltijd is klaar.

img_2173

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s