Toast met gekruide champignons, spekjes en parmezaanse kaas

Ingrediënten

  • 125 gram spekjes
  • 1,5 bakje champignons
  • Italiaanse kruiden
  • 2 sneetjes brood
  • aioli
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

Rooster de sneetjes brood in de oven of broodrooster. Snijd ondertussen de champignons in grove stukken. Bak de spekjes krokant in de pan en voeg vervolgens de champignons toe en de Italiaanse kruiden. Voeg de italiaanse kruiden toe naar smaak. Voor dit recept heb ik 3/4 van de eetlepel gebruikt.

Serveer de champignons in een klein ovenpannetje of schaaltje en strooi er parmezaanse kaas overheen. Snijd de geroosterde boterhammen diagonaal door de helft en leg samen met het ovenpannetje op een bord.  Voeg als laatst nog een schepje aioli toe en dan is je maaltijd klaar.

img_2122

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s