Goed gevulde pasta

Ingrediënten

  • 250 gram pasta
  • 300 gram gehakt
  • 1 ui
  • 200 gram champignons
  • halve courgette
  • rode paprika
  • tomatenblokjes (400 gram)
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

Kook de pasta in ruim water met een snufje zout. Snipper de ui, snijd de champignons in grove stukken en de courgette en paprika in blokjes. Fruit de ui aan en bak vervolgens de gehakt rul. Voeg de champignons, courgette en paprika toe aan de gehakt. Wanneer de groente wat zachter is geworden, voeg je de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe. Verwarm de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden kort mee en serveer vervolgens met de pasta. Garneer de pasta met wat Parmezaanse kaas.

Tip!

Daar heb je weer zo’n gerecht met een halve courgette. Morgen laat ik je zien wat je met de overgebleven courgette kunt maken!

img_3363-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s