Leftover Day: tosti met courgette

Ingrediënten

  • halve courgette
  • teentje knoflook
  • camembert
  • honing
  • peper en zout
  • Parmezaanze kaas
  • 2 sneetjes brood

Bereiding

Bij een tosti denk je vaak aan ham en kaas. Maar vandaag laat ik je een tosti zien met courgette en camembert. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Snipper de knoflook en fruit aan in de pan. Rasp ondertussen de courgette (grove rasp) en voeg toe aan de knoflook. Laat dit ongeveer 10 minuten zacht worden zodat ook de meeste vocht is verdwenen. Breng de courgette op smaak met peper en zout. Rooster de 2 sneetjes brood in de oven. Beleg één van de boterhammen met een laag geraspte Parmezaanse kaas en de andere boterham met camembert. Besprenkel de camembert met ongeveer 1 theelepel honing. Doe de sneetjes brood in de over en wacht tot de camembert zacht is geworden en de geraspte Parmezaanse kaas krokant. Leg op de camembert een flinke schep van de courgette en leg het brood met de Parmezaanse kaas er bovenop.

file4-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s