Uientaartje met camembert

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 ui
  • camembert
  • 1 el honing
  • 1/2 tl italiaanse kruiden
  • 2 velletjes bladerdeeg

Bereiding

Leg de bladerdeeg vellen klaar om alvast te ontdooien. Snijd ondertussen de ui in ringen en bak ze lichtbruin en gaar.Vet het ovenpannetje in en bekleed met de bladerdeeg. Snijd een vierde van de camembert in plakjes. Schep vervolgens wat van de uienringen in het pannetje en leg hier een paar plakjes camembert op. Besprenkel de camembert met een beetje honing en Italiaanse kruiden. Leg vervolgens weer een laagje uienringen op de camembert en stapel door tot alles op is. Eindig het pannetje met camembert, honing en Italiaanse kruiden. Bak de uientaartjes in de voorverwarmde oven op 200 graden in 20 minuten goudbruin en gaar.

file-1-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s