Gevuld stokbrood

Ingrediƫnten

  • 2 afbak stokbroden
  • 250 gram gehakt
  • 1 paprika
  • 100 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosui
  • geraspte kaas
  • zout en peper
  • 4-5 eetlepels barbecuesaus

Bereiding

Snipper de ui, knoflook en de bosui, snijd de paprika in blokjes en champignons in plakjes. Bak de gehakt rul in een koekenpan. Voeg vervolgens de ui, knoflook, paprika en champignons toe en breng op smaak met peper en zout. Bak dit ongeveer 5 minuten mee en voeg vervolgens de barbecuesaus toe aan het groente-gehakt mengsel. Laat nog een paar minuten bakken en zet dan het vuur uit. Haal de stokbroden uit de verpakking en hol ze uit. Doe dit door voorzichtig met een mesje het middelste deel van het stokbrood eruit te snijden. Pas op dat je niet door het stokbrood heen snijdt. Vul vervolgens de stokbroden met het gehaktmengsel en bestrooi met geraspte kaas. Bak de gevulde stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking en garneer met de bosuitjes.

img_2893-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s