Wrap met krokante kip en chinese kool

Ingrediënten voor 4 wraps

  • volkoren wraps
  • 4 kipcorns
  • halve chinese kool (ijsbergsla is ook mogelijk)
  • cherrytomaatjes
  • komkommer
  • chilisaus/mostermayonaise/truffelmayonaise

Bereiding

Bak de kipcorn bruin en krokant in een koekenpan of bereid ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij een kwart van de chinese kool in dunne repen. Chinese kool heeft een knapperige structuur en een licht zoete smaak. Snij de cherrytomaatjes in vieren en de komkommer in blokjes (of reepjes). Smeer het midden van de wrap in met de gewenste saus (zie ingrediënten). Beleg de wrap met de knapperige kipcorn, chinese kool, tomaatjes en komkommer. Vouw de onderkant van de wrap naar binnen en rol de wrap op. Een kind kan de was doen!

Tip!

Met de overgebleven chinese kool kun je een erg lekkere soep maken. Wil je weten welke? Kom dan aankomende woensdag even terug, dan deel ik het recept op Lisa’s Keukentje.

img_3054-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s