Omelet in zoetzure saus met mie

Ingrediënten

  • 300 gram mienestjes
  • 400 gram broccoli
  • 8 eieren
  • 1 pot zoetzure roerbaksaus (490 gram)
  • gebakken uitjes

Bereiding

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de broccoli in water met zout in ongeveer 5 minuten beetgaar. Klop in een aparte kom de eieren los en breng op smaak met peper en zout. Schenk het eimengsel in een koekenpan met wat olie en bak de omelet aan beide kanten goudbruin en gaar. Snijd de omelet vervolgens in reepjes en doe terug in de pan. Voeg vervolgens de zoetzure roerbaksaus toe en verwarm dit even mee. Laat de mie goed uitlekken en verdeel het samen met de zoetzure omelet en de broccoli over de borden.

Tip!

Garneer de mie met een klein handje krokant gebakken uitjes.

img_2750-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s