Mihoen met zoetzure kip

Ingrediƫnten

  • 2 kipfilets
  • 125 gram mihoen
  • 250-300 gram bevroren sperzieboontjes
  • half bakje champignons
  • 1 gele paprika
  • 1 flesje woksaus zoet zuur

Bereiding

Bereid de mihoen zoals de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in blokjes en bak ze gaar en goudbruin in de pan. Was ondertussen de champignons en snijd in grove stukken. Snijd ook de paprika in blokjes. Voeg vervolgens een half doosje bevroren sperzieboontjes, de champignons en paprika toe aan de kip. Wanneer de groente beetgaar is voeg je de zoetzure saus toe. Warm alles nog even goed op. Giet de mihoen af en serveer met een flinke schep zoetzure kip met groente. Serveer de mihoen met kroepoek.

Tip

Vind je de saus te dik? Voeg dan wat maizena toe om de saus in te dikken.

mihoen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s