Gevulde paprika met geitenkaas

Ingrediënten voor 1 persoon

  • gele paprika
  • kopje notenrijst
  • 75 gram spinazie (diepvries)
  • geitenkaas
  • kappertjes

Bereiding

Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi ongeveer 75 gram spinazie in de magnetron. Giet vervolgens de rijst af en laat de spinazie goed uitlekken. Voeg de spinazie toe aan de rijst en meng het goed door. Snijd de bovenkant van de paprika en eventueel ook een klein stukje van de onderkant zodat de paprika blijft staan. Pas op dat je geen gat in de bodem van de paprika maakt. Vul de paprika met de rijst en zet dit voor ongeveer 10 minuten in de oven op 180 graden. Laat de paprika vervolgens iets afkoelen en verbrokkel de geitenkaas over de gevulde paprika met de kappertjes.

img_3965

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s