Curry in a hurry

Ingrediënten

  • 1 eetlepels wokolie
  • 2 lente-uitjes
  • 2-3 eetelepels groene Thaise currypasta
  • 500 gram kipfilet
  • 200 ml kokosmelk
  • 125 ml kokend water
  • 1/2 blokje kippenbouillon + 250 ml water
  • 200 g doperwtjes uit de diepvries
  • 200 g sperzieboontjes uit de diepvries
  • notenrijst

Bereiding

Bereid de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de kipfilet in reepjes en de lente-uitjes in ringetjes. Vehit de wokolie in een ruime pan en fruit de lente-uitjes kort aan. Voeg vervolgens de groene currypasta en reepjes kipfilet toe. Bak de kip kort aan en voeg naar ongeveer 2 minuten de kokosmelk toe en het halve bouillonblokje met 250 ml water. Wanneer het bouillonblokje is opgelost voeg je de doperwtjes en sperzieboontjes toe.

Laat de curry 10 minuten pruttelen op laag vuur tot de kip gaar is en de groente beetgaat. Verdeel de notenrijst over de borden en serveer met een flinke schep curry.

curry-in-a-hurry

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s