Kipkerrie met sperzieboontjes en cashewnoten

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 kipfilet
  • 200 gram sperzieboontjes (diepvries)
  • pot kerrie roerbaksaus
  • rijst
  • handje cashewnoten
  • kroepoek (optionee)

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes en bak de kipblokjes goudbruin en gaar. Kook ondertussen de sperzieboontjes beetgaar. Wanneer de kipfilet gaar is voeg je de kerriesaus en de sperzieboontjes toe. Meng alles goed door elkaar.

Verdeel de rijst met de kipkerrie saus over de borden en strooi als laatst de cashewnootjes over de kipkerrie. Serveer de kipkerrie eventueel met kroepoek.

kipkerrie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s