Krentenpannenkoekjes

Ingrediënten voor ± 15 kleine pannenkoekjes

  • ei
  • 175 gram bloem
  • 500 ml melk
  • 100 gram krenten (of rozijnen)
  • kaneel
  • snufje zout

Bereiding

Leg de krenten in een schaaltje met warm water zodat ze kunnen wellen. Klop het ei los en voeg de bloem, melk, kaneel en snufje zout toe. Mix alles goed door elkaar met een garde en voeg als laatst de rozijnen toe. Doe wat boter in de pan en doe hier een schep van het beslag in. Zorg ervoor dat de pannenkoekjes niet te dun zijn, want anders branden de krenten aan.

Serveer de krentenpannenkoekjes met wat basterdsuiker of met stroop. Lekker als ontbijt of avondeten.

file3-3-3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s