Crunchy chicken

Ingrediƫnten voor 2 personen

  • 2 kipfilets
  • kommetje cornflakes
  • kommetje bloem
  • ei
  • paprikapoeder
  • peper & zout

Bereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Verkruimel de cornflakes en leg op een bord. Breng de cornflakes op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Kluts een eitje in een kommetje en doe in een andere kom de meel.

Snijd de kipfilets in gelijke blokjes. Haal de blokjes kipfilets door de meel, vervolgens door het ei en als laatst door de cornflakes. Leg de stukjes kipfilets op een met bakpapier bekleedde bakplaat en zet ze vervolgens voor 20 minuten in de oven op 220 graden. Draai de kipfilets halverwege om.

Het resultaat? Super malse en vooral krokante kip.

Tip!

Serveer de krokante kip met een sausje van ketchup en honing en aardappelpuree met snijboontjes.

crunchy kip

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s