Gevulde portobello

Ingrediënten voor gevulde portobello’s

Versie 1 met roomkaas

  • 1 portobello
  • roomkaas
  • spekjes
  • halve ui
  • peterselie

Bereiding

Maak de portobello schoon met een licht vochtig keukenpapiertje of met een borsteltje. Verwijder het steeltje en de donkere zaden aan de onderkant van de portobello. Snipper de ui fijn en fruit in de pan. Voeg vervolgens de spekjes toe en bak deze mee tot ze krokant zijn. Verdeel een klein laagje van de spekjes en ui in de portobello en doe hierover een laag roomkaas.  Zet de portobello voor 20 minuten in de oven op 200 graden

Versie 2 met brie en walnoten

  • 1 portobello
  • brie
  • walnoten
  • honing

Bereiding

Maak de portobello schoon met een licht vochtig keukenpapiertje of met een borsteltje. Verwijder het steeltje en de donkere zaden aan de onderkant van de portobello. Snijd de brie in plakjes en verdeel deze over de portobello. Snijd de walnoten in grove stukken en rooster ze in een droge koekenpan. Verdeel de walnoten over de brie en besprenkel met de honing. Zet de portobello voor 20 minuten in de oven op 200 graden.

Garneer beide portobello’s met verse peterselie.

Gevulde portobello

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s