Hartige pannenkoek met salami en ananas

Ingrediënten voor 2 personen (4-5 pannenkoeken)

  • Pannenkoekenmix
  • Pakje voorgesneden salami
  • Klein blikje ananasstukjes
  • Geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden

Bereiding

Doe wat boter in een koekenpan. Maak de pannenkoekenmix volgens de aanwijzing op de verpakking en schenk een beetje van de pannenkoekenmix in de pan. Beleg de pannenkoek met 3 plakjes salami en verdeel er de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden overheen. Bij het maken van pannenkoeken heb ik vooral geleerd geduld te hebben. Dus laat de pannenkoek op een middelhoog vuurtje rustig bakken totdat de randjes bruin worden. Draai de pannenkoek om en laat deze weer rustig bakken zodat de geraspte kaas knapperig wordt.

Serveer de pannenkoek met de blokjes ananas voor een frisse zomerse twist.

pannenkoek, salami

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s