Noedels met kip, broccoli, kastanjechampignons en limoen

Ingrediënten voor 2 personen

  • 250 gram noedels
  • 1 kipfilet
  • 150 gram kastanjechampignons
  • 200 gram broccoli (diepvries)
  • ketjap manis
  • teriyaki saus
  • limoen
  • wok olie

Bereiding

Kook de noedels samen met de broccoli in een pan met ruim water. Snijd de kipfilet in reepjes en bak deze in een scheutje wok olie goudbruin. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in groven stukken en voeg deze toe aan de kip. Zodra de kip gaar is en de broccoli beetgaar, voeg je de noedels en broccoli toe aan de kip en champignons. Breng het geheel op smaak met een scheutje ketjap manis en teriyaki saus.

Serveer de noedels met een schijfje limoen en een beetje limoensap voor een verfrissende twist.

noodles

BewarenBewaren

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s