About

Hey daar!

Mijn naam is Lisa. Naast mijn baan als stadsgeograaf, heb ik een  passie voor lekker eten en koken. In mijn keuken probeer ik wekelijks nieuwe gerechten uit, kook ik met voor mij nog onbekende producten en geniet ik vooral van al het lekkere eten.

Koken hoeft na een lange werkdag geen tijdrovende klus te zijn. Op mijn foodblog deel ik recepten van gerechten die meestal binnen een halfuur op tafel staan. Eenvoudige en smaakvolle recepten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Waar komt mijn passie voor koken vandaan?

Sinds ik uit huis ben droom ik al over het hebben van een eigen foodblog. Waar de meeste leeftijdsgenoten in paniek raken bij de gedachte dat ze iedere dag zelf moeten koken, sta ik (bijna) iedere dag vrolijk achter het fornuis.

Als kind heb ik het altijd leuk gevonden om boodschappen te doen met mijn ouders. Het dwalen langs de vele schappen en rekken vol met producten in verschillende soorten, maten, smaken en kleuren. Ik kon niet wachten op het moment dat ik zelf mijn winkelwagentje mocht vullen met alles wat mij lekker leek.

Ongeveer vier jaar geleden was het moment eindelijk daar. Mijn vriend en ik zijn gaan samenwonen. Sinds die eerste dag dat we zelf moesten gaan koken, ben ik niet meer achter het fornuis weg te krijgen. Ik verheug mij iedere week weer op het doen van boodschappen. Ja, verklaar mij maar voor gek. Ik ga liever naar de supermarkt om boodschappen te doen en daarna lekker te koken, dan kleding shoppen in de stad.

Van soep tot stamppot en van salades tot hamburgers. Alles komt in mijn keuken voorbij. Met een dosis creativiteit en een passie voor koken is alles mogelijk in Lisa’s Keukentje.

 

 

 

Advertisements